LG G6+, lansat oficial (Telefoane mobile)

LG Electronics a dezvăluit o nouă versiune a vârfului de gamă LG G6, oferind mai multă capacitate de stocare şi opţiuni de culoare. Noul LG G6+ vine la pachet cu un set de căşti Bang & Olufsen şi introduce opţiunile de culoare Optical Marine Blue, Optical Terra Gold şi Optical Black.

LG G6+ beneficiază de un nou finisaj reflectorizant aplicat pe capacul din spate, care modifică aspectul în funcţie de iluminarea ambiantă. Totodată, a fost publicat şi un nou firmware (disponibil şi pentru modelul standard LG G6) care permite deblocarea ecranului folosind recunoaştere facială, la simpla ridicare a telefonului şi întoarcerea ecranului către faţă.

O altă funcţie numită Low Power Consumption profită de particularităţi ale chipsetului Qualcomm pentru a face posibile economii suplimentare de energie, mărind timpul de utilizare obţinut cu fiecare încărcare a bateriei. Sunt luaţi în calcul parametrii furnizaţi de senzorii telefonului, locaţia şi mişcările utilizatorului, optimizând funcţionarea dispozitivului pentru obţinerea unui consum de energie cât mai redus.

Tot prin software, au fost adăugate reglaje fine pentru tonalitatea audio, respectiv funcţie de înregistrare automată a apelurilor care poate fi activată pentru un număr de telefon la alegere.

La partea de hardware, LG G6+ dublează memoria internă la 128GB şi aduce funcţie de încărcare Qi wireless, însă păstrează neschimbată cantitatea de 4GB memorie RAM. Din păcate preţul şi disponibilitate noului model nu au fost confirmate, deocamdată.

(…)

Cuvinte cheie: LG

Subiecte asemănătoare:
» LG V30 şi G7 ar putea fi lansate mai devreme decât era programat iniţial
» Următorul smartphone din seria Google Pixel ar putea fi produs de LG
» LG lansează monitoarele de gaming ultra-wide curbate UM69G în România
» Qualcomm ar putea colabora cu LG pentru dezvoltarea chipset-ului Snapdragon 845
» LG V30 ar putea fi livrat cu un design „slider” cu două display-uri

Articol original – LG G6+, lansat oficial , de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More