LG G7, prevăzut cu funcţie avansată de scanare a irisului (Telefoane mobile)

În timp ce Apple foloseşte tehnologii avansate de recunoaştere facială, LG ar putea urma exemplul Samsung echipând vârful de gamă G7 cu funcţie de scanare a irisului suficient de precisă pentru folosire la autorizarea plăţilor electronice şi protejarea datelor confidenţiale.

Descrisă într-o aplicaţie pentru brevet, tehnologia de scanare a irisului dezvoltată de LG analizează caracteristicile ochilor în condiţii diferite de iluminare, obţinând mai mulţi parametrii pentru stabilirea identităţii utilizatorului. Observând modificarea dimensiunii pupilei, telefonul mobil va putea diferenţia între momentele când priveşti interfaţa unei aplicaţii, un icon oarecare de pe ecran, sau alt obiect aflat în plan îndepărtat, activând funcţia de autentificare doar la momentul potrivit.

Funcţia de scanare a irisului va fi asigurată cu ajutorul un senzor sensibil la lumină infraroşu, însă nu neapărat diferit de cel folosit pentru camera foto, LG dispunând deja de senzori care pot comuta între modul infraroşu şi folosirea de lumină din spectrul vizibil. O astfel de implementare poate fi avantajoasă şi din punct de vedere al ergonomiei, permiţând folosirea unui design de carcasă cu ramă mai îngustă la partea superioară.

Din păcate, detaliile furnizate în aplicaţia pentru brevet nu indică un produs anume, însă viitorul flagship LG G7 este pe lista scurtă a potenţialilor beneficiari.

(…)

Cuvinte cheie: lg

Subiecte asemănătoare:
» Mai scump decât iPhone X. LG a lansat un smartphone în ediţie limitată care costă 1.800 de dolari
» Netflix adaugă suport pentru redare în format HDR pe patru noi smartphone-uri
» LG V30 la IFA Berlin 2017 [HANDS-ON]
» LG V30, cel mai nou vârf de gamă al companiei, a cucerit multe inimi la IFA 2017
» LG Q6, versiunea accesibilă a modelului G6, este lansată şi în România

Articol original – LG G7, prevăzut cu funcţie avansată de scanare a irisului , de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More