Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, despre manipulari, TNL si Ludovic Orban

Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, despre manipulari, TNL si Ludovic Orban

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a postat, duminica, un mesaj pe Faebook, dupa conferinta TNL, in care vorbeste despre situatia actuala a partidului, manipulari si pozitia fata de liderul Ludovic Orban.

Dumitrescu a tinut sa le aminteasca tinerilor liberali ca “manipulatorii mincinoşi” nu au avut soarta buna in partid si ca instigarile la adresa liderului PNL Ludovic Orban nu isi au locul in echipa construita pe principii liberale.

Iata mesajul postat duminica pe Facebook de Iulian Dumitrescu:

Astăzi, la Conferinţa Naţională a TNL, i-am îndemnat pe tinerii liberali să facă politică cu bună credinţă şi să îşi respecte cuvântul dat. Fie ca rezultatul alegerilor de la tineret să însemne un mare câştig pentru PNL! Fie ca cel mai bun dintre candidaţi să câştige!

Domnule Preşedinte,
Dragi tineri liberali,

Am venit la Conferinţa Naţională a Tineretului Partidului Naţional Liberal pentru a vă asigura de toată simpatia şi de tot sprijinul meu şi pentru a vă spune că responsabilităţile pe care trebuie să vi le asumaţi sunt mari, într-o perioadă în care urmează lupte grele cu Partidul Social Democrat.

Acum, pentru că înteleg că va place când un senior vă împărtăşeste din experienţa lui, o să vă împărtăşesc câteva impresii de la ultimele alegeri din PNL, alegeri în care am fost unul dintre principalii susţinători ai preşedintelui PNL, Ludovic Orban. Un lider pe care, pe bună dreptate, îl aveţi mulţi dintre voi drept model.

Două lucruri l-au deranjat cel mai tare pe preşedintele nostru în competiţia pe care a avut-o pentru preşedinţia partidului:
– În primul rând, l-au deranjat cei care au semnat iniţial pe moţiunea lui şi apoi s-au mutat şi au semnat pe cealaltă moţiune. Sau cei care, deşi au semnat pe moţiunea lui, s-au sucit şi au muncit şi alergat pentru contracandidatul său. Nu vreau să vă spun parerea lui despre ei, v-o spun pe a mea: oameni slabi, fără caracter, cu care să evitaţi să faceţi echipă. Cei care tradează odată, vor mai trăda şi altă dată.
– În al doilea rând, l-au deranjat şi mai tare manipulatorii mincinoşi. Cei care spuneau pe la colţuri că Ludovic Orban nu este dorit de… sau că Ludovic Orban nu are sprijinul lui… şi alte variaţiuni pe aceeaşi temă. Cea mai toxică şi perfidă metodă cu care nu prea ai cum să lupţi decât ignorând minciunile spuse. Pe aceştia sunt aproape sigur că preşedintele nostru nici nu i-a uitat, nici nu i-a iertat. Eu, unul, sigur nu i-aş fi iertat.

Venind mai aproape de ziua de astăzi, trebuie să recunosc că nu am fost prea preocupat de alegerile de la tineret. Până într-o zi când, pe ici, pe colo, prin partid, au aparut nişte murmure. Cum că metoda pe care eu şi Ludovic Orban o detestasem în campania pentru alegerile la seniori a apărut din nou, cu alţi actori. Nu pot să confirm că este aşa, voi ştiţi cel mai bine… De data asta, că Ludovic Orban vrea neapărat pe nu știu cine…, că Ludovic Orban nu concepe să conducă TNL decât nu știu cine… şi alte variaţiuni pe aceeaşi temă. Tupeu maxim, în condiţiile în care Ludovic Orban s-a întâlnit personal cu toţi trei candidaţii şi i-a încurajat să candideze.

Crede cineva că Ludovic Orban şi-a schimbat părerea foarte proastă despre cei care au semnat pe o moţiune şi apoi au muncit pentru alt candidat?
Crede cineva că Ludovic Orban şi-a schimbat părerea foarte proastă despre cei care au încercat, dacă este adevarat, manipulari în care era folosit numele său?
Vă garantez eu, Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte al Partidului Național Liberal, că nu.

Şi, pentru că-l cunosc aşa de bine, după ce am avut onoarea de a semna primul pe moțiunea lui pentru Congres, într-un moment în care erau destui care nu erau hotărâţi în ce direcţie să o apuce, pentru că am avut plăcerea de a lupta în primul lui rând într-o campanie care s-a încheiat cu triumful de la Congres, haideţi să vă mai spun încă ceva despre Ludovic Orban. 
Ludovic Orban a avut răbdare şi a aşteptat să ajungă liderul partidului. Nu vrea să rămână doar unul dintre liderii care s-au perindat la conducerea partidului. Ştiu cât de mult îşi doreşte să fie un mare lider! Ştie expresia “un vultur nu prinde niciodată muşte”, adică ştie că un mare lider trebuie să ducă Partidul Național Liberal la guvernare. Adică ştie că un mare lider nu se amestecă în jocuri mărunte din partid.

Asa că, dragi tineri liberali, dacă cumva aţi semnat pe moţiunea vreunuia dintre candidaţi, comportaţi-vă cu bună credinţă şi ţineţi-vă de cuvânt! 
Asa că, dragi tineri liberali, dacă aţi primit vreun telefon în care se invoca numele lui Ludovic Orban, gândiţi-vă la ce v-am povestit!
Votaţi fără cea mai mică teamă, exact cum simţiţi voi!
Votaţi cu curaj şi demnitate!

Fie ca rezultatul acestor alegeri să însemne un mare câştig pentru PNL! Fie ca cel mai bun dintre voi să câştige!
Mult succes!

Feed

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More