Lina Monica Crăciun, femeia acuzată că şi-a ucis pruncii, arestată pentru 30 de zile

Lina Monica Crăciun, mama celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului la începutul lunii martie,  a fost arestată preventiv, vineri seara, de Tribunalul Bucureşti. Femeia este acuzată de procurori de comiterea unei infracţiuni de omor şi două infracţiuni de omor calificat. Dercizia nu este definitivă.

 

Lina Monica Crăciun a fost reţinută vineri de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a fost dusă în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorii au hotărât ca femeia să petreacă următoarele 30 de zile după gratii, în condiţiile în care acuzaţiile care i se aduc sunt de săvârşirea de infracţiuni contra vieţii. Femeia este acuzată de procurorii Parchetului General de comiterea unei infracțiuni de omor și a două infracțiuni de omor calificat.

 

La jumătatea lunii martie, la circa o săptămână după macabra descoperire din podului blocului din Bistriţa-Bîrgăului, criminaliştii au efectuat o serie de percheziţii în comună, inclusiv în apartamentul tatălui femeii, dar şi în apartamentul în care ea locuise până să plece în Germania. Surse neoficiale susţineau că în apartamentul femeii, anchetatorii ar fi găsit alte elemente de lenjerie intimă pline cu sânge, dar şi urme cu sânge mai vechi.

Pentru a verifica anumite piste şi ipoteze, anchetatorii i-au dus în aceeaşi seară la audieri pe tatăl femeii, dar şi pe fiul acesteia, de la care au prelevat probe ADN.

Lina Monica Crăciun se stabilise în urmă cu circa 3 ani în Germania, unde locuieşte cu actualul său soţ. Cei doi au împreună o fetiţă de doar câteva luni. Femeia mai are doi copii din relaţii anterioare, un băiat de 19 ani, respectiv o fată de 14 ani. Aceasta s-a întors în ţară înainte de Paşti. Chemată la audieri, Lina Monica Crăciun a negat orice legătură cu victimele, însă probele pe care le au procurorii au fost decisive. Rezultatele testelor ADN au confirmat faptul că fiul cel mai al femeii este fratele celor trei bebeluşi găsiţi morţi.

 

 

 

 

Post-ul Lina Monica Crăciun, femeia acuzată că şi-a ucis pruncii, arestată pentru 30 de zile apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More