Locuințe branșate ilegal la curent, în comunele argeșene Bascov și Băiculești

Locuințe branșate ilegal la curent, în comunele argeșene Bascov și Băiculești

Joi, 8 februarie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi din cadrul Distribuţie Energie Oltenia în zona localităţilor Bascov – Băiculeşti. Acţiunea s-a desfăşurat în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică.

Jandarmii argeșeni au găsit mai multe locuințe care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică printr-o instalaţie clandestină şi improvizată ce alimenta instalaţia de utilizare. Au fost întocmite cinci dosare penale care au fost înaintate organelor de poliţie competente teritorial (Secţiei de Poliţie Bascov) în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, o persoană de sex feminin a fost sancţionată de către jandarmi potrivit art. 2, pct. 31 (refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale) din legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, valoarea amenzii fiind de 400 lei.

Totodată, reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI

Publicat la Thu, 08 Feb 2018 12:51:10 +0000

Știri

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More