OMG!

Maggie De Block, atacată cu plăcinte – VIDEO

maggie de block

Scandal de proporţii în Belgia, după ce Maggie De Block, ministrul Sănătăţii, a fost atacată în public cu plăcinte. Criticii spun că ministrul n-ar fi potrivita pentru functia de ministru al Sănătăţii, din cauza faptului ca este prea corpolenta. Printre atribuțiile sale de ministru Maggie De Block este însărcinată cu combaterea obezităţii, scrie mirror.co.uk

În vârstă de 52 de ani, Maggie De Block este extrem de populară în Belgia, și a fost chiar luată în calcul pentru funcţia de premier.

Noul guvern belgian, condus de liderul liberalilor francofoni, Charles Michel, dar dominat de partide flamande, şi-a început activitatea pe 11 octombrie, imediat după ce a depus jurământul în faţa regelui Philippe.

Guvernul de dreapta s-a format în urma unei coaliţii între trei partide flamande, printre care naţionaliştii N-VA, şi o singură formaţiune francofonă, partidul liberal. Socialiştii au rămas astfel în afara coaliţiei la guvernare pentru prima dată într-un sfert de secol.

Potrivit presei belgiene, guvernul este departe de a fi paritar, cu doar patru femei în rândul său, şi că nu reflectă nici diversitatea Belgiei, în condiţiile în care niciun membru al cabinetului nu provine din rândul vreunei minorităţi.