Citește cele mai noi stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante, informatii cu romani, despre romani

Mamă şi fiică lovite pe trecerea de pietoni de un moldovean cu maşină de teren – GALERIE FOTO

sursa

Mamă şi fiică lovite pe trecerea de pietoni de un moldovean cu maşină de teren – GALERIE FOTO

Accident rutier petrecut în urmă cu puţine momente pe Calea Naţională vis a vis de sediul casei Judeţene de Pensii.

Două botoşănence, mamă şi fiică, au fost lovite în timp ce traversau pe marcajul regulamentar de un autoturism marca Nissan Navara înmatriculat în Republica Moldova.

Înainte de producerea evenimentului rutier, o şoferiţă care se afla într-un autoturism Dacia Logan a opritpentru a da prioritate celor două femei, însă conducătorul auto de pe Nissan  a ocolit Loganul şi le-a lovit pe cele două femei pe care nu le-a observat la timp. A tras de volan şi a ajuns cu roţile pe alveola de pe axul drumului. 

Din fericire, cele două au fost atinse cu laterala maşinii Nissan şi nu au suferit traumatisme. Cu toate acestea s-a sunat la 112 şi s-a solicitat prezenţa unui echipaj SMURD. Mama şi fiica au fost consultate în ambulanţă de personajul medical şi au semnat că nu doresc transportarea la spital.

S-au deplasat în schimb cu maşina MAI la sediul Poliţiei pentru a da declaraţii. Conducătorul auto de pe Nissan a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

loading…

Ciocnire VIOLENTĂ după o depășire riscantă, unul dintre șoferi transportat la spital

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More