O viitoare mămică a avut șocul vieții la ecografia de 16 săptămâni. Capul copilului era în formă de INIMĂ

O viitoare mămică a trăit șocul vieții ei atunci când a mers la gincolog pentru ecografia de 16 săptămâni. Femeia șia dat seama că bebelușul avea capul în formă de inimă. Lui Beverley Winter, din Stockport, cu greu i-a venit sa creada atunci când o scanare 3D a arătat că fiul ei părea să aibă capul de o formă ciudată.

Viitoarea mămică, în varsta de 20 de ani, a spus: A fost un șoc, m-am uitat la logodnicul meu, Ben, și ne-am întrebat dacă o să rămână așa, sau își revine până la naștere. Eram absolut stupefiați, simțeam că mor, îmi venea să plâng cum n-am mai plâns niciodată. Cum să aibă copilul capul în formă de inimă?”

Ginecologul s-a declarat la fel de surprins ca și cei doi părinți începând să recomande tratamente cu tot felul de vitamine și substanțe, ba chiar și o întrerupere de sarcină.

Pentru că nu le-a venit să creadă, cei doi părinți au cerut repetarea ecografiei. De această dată, capul copilului apărea perfect normal, medicul concluzionând că este posibil ca unghiul în care se afla copilul, în combinație cu lichidul amniotic care ar fi obturat zona, să-l fi înșelat.

Pățania femeii a devenit virală pe internet, majoritatea părerologilor întrebându-se ce s-ar fi întâmplat dacă femeia nu repeta ecografia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More