Mașina de cules porumb era să-l facă bucăți, după ce a băgat mâna s-o desfunde ÎN TIMP CE UTILAJUL ERA PORNIT (VIDEO)

Un tanar de doar 22 de ani a ramas mutilat pe viata, dupa ce a suferit un accident total prostesc.

Se afla pe un camp de la marginea comunei, la recoltă, având mașina de cules porumb remorcată la un tractor. Pentru ca acesta s-a infundat, tanarul a coborat din tractor si a vrut sa inlature gramada de porumb stransa in mașina de cules porumb CU MÂNA, FĂRĂ SĂ-L OPREASCĂ.

In momentul in care si-a bagat mana in mașina de cules porumb, rolele care invarteau cutitele i-au prins-o intre ele, strivindu-i toate degetele și trăgândul pe bărbat înăuntru. Un alt barbat cu care acesta se afla pe camp a oprit repede utilajul si a sunat la 112.

Un echipaj SMURD si o autospeciala de pompieri de la Dej s-au deplasat la fata locului, iar dupa minute bune de munca, au reusit sa ii elibereze mana. Intre timp, o ambulanta cu medic a fost trimisa in sprijin, preluand pacientul din echipajul SMURD si transportandu-l mai departe la Spital la Dej.

Din pacate pentru tanar, medicii nu au mai reusit sa ii salveze degetele de la mana dreapta. Ulterior, a fost transferat la Cluj-Napoca pentru ingrijiri medicale de specialitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More