Mașina soțului Mirandolinei Prișcă, fost director al Spitalului Județean Arad, a blocat două ore o ieșirea dintr-un imobil unde era nevoie de urgență medicală! „Deputatul îmi ia dreptul la viață” (Foto)

Mașina soțului Mirandolinei Prișcă, fost director al Spitalului Județean Arad, a blocat două ore o ieșirea dintr-un imobil unde era nevoie de urgență medicală! „Deputatul îmi ia dreptul la viață” (Foto)

Un autoturism care avea afişat pe bord un permis de acces auto şi parcare eliberat de Camera Deputaţilor a blocat, în această după amiază, ieşirea din curtea unui imobil aflat în centrul municipiului Arad, proprietara casei chemând Poliţia pentru că avea o urgenţă medicală şi nu putea pleca la spital. Şoferul este un cunoscut medic din Arad, Sorin Prişcă, tatăl deputatului PNL de Prahova Răzvan Prişcă, şi a fost amendat cu 580 de lei şi trei puncte de penalizare.

O femeie care locuieşte în centrul municipiului Arad, pe strada Ion Vidu, a sunat la 112 şi a chemat atât Poliţia locală, cât şi agenţi ai Poliţiei Rutiere, notează news.ro.

Femeia a postat şi pe Facebook un mesaj prin care solicită ajutor, arătând fotografii cu autoturismul care îi blochează poarta casei şi cu mâna sa în care are o branulă, menţionând că se află sub tratament medical.

„Am sunat la 112 şi mi se spune că nu se poate face nimic. Avem o urgenţă, trebuie să ieşim din curte (…) Am nevoie de tratament, dar dacă deputatul îmi ia dreptul la viaţă…”, a  scris femeia.

În fotografii se vede că pe bordul maşinii se află un ecoson pentru acces auto şi parcare eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor, scrie news.ro.

După aproximativ două ore, la sosirea poliţiştilor, şoferul a revenit la autoturism, martorii afirmând că este vorba despre medicul ginecolog Sorin Prişcă, fost director al Maternităţii Arad. Fiul său este deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă, iar soția sa este Mirandolina Prișcă, fost director al Spitalului Clinic Județean Arad.

Contactat de News.ro, dr. Sorin Prişcă a recunoscut că a parcat în acel loc, spunând că se afla la cabinetul medical la care lucrează şi că nu a găsit alt loc în centrul oraşului. El a refuzat să comenteze motivul pentru care folosea un ecuson eliberat de Camera Deputaţilor.

Șoferul, în vârstă de 60 de ani, a fost sancţionat cu 580 de lei şi trei puncte penalizare pentru staţionare interzisă, scrie news.ro.

Publicat la Thu, 08 Feb 2018 12:28:18 +0000

Știri Arad

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More