Meizu Pro 7 ar putea avea un al doilea ecran pe spatele carcasei (Telefoane mobile)

Având la bază un concept uşor diferit de cel folosit la gama de telefoane YotaPhone, sau banda OLED întâlnită la unele modele smartphone produse de LG şi HTC, Meizu Pro 7 va putea afişa mesajele de notificare şi alte informaţii esenţiale pe un ecran mai mic instalat pe spatele carcasei.

Nu este clar dacă cel de-al doilea ecran, a cărui existenţă este atestată doar prin decupajele aplicate pe o carcasă goală, foloseşte tehnologie OLED sau E-Ink, mizând pe afişarea de informaţii utile consumând cât mai puţină energie.

Testat şi cu alte modele smartphone, conceptul unui ecran secundar responsabil cu afişarea de informaţii utile a demonstrat până acum doar o utilitate limitată, comparat folosirii unui singur ecran prevăzut cu funcţionalitatea Always-on.

Meizu Pro 7 este motorizat de chipsetul Helio X30, vârf de gamă MediaTek. Ecranul de 5.2” este încadrat cu o ramă îngustă şi foloseşte rezoluţia 1080p.

Citeşte şi: YotaPhone 2 Review

Pe lista dotărilor oferite de Meizu Pro 7 mai intră şi un sistem dual camera, poziţionat deasupra ecranului secundar împreună cu un blitz LED. Acesta foloseşte senzorii de imagine Sony IMX386 + IMX286, permiţând jonglarea cu efecte de imagine care presupun focalizare selectivă şi zoom optic.

(…)

Cuvinte cheie: Meizu

Subiecte asemănătoare:
» Meizu M5s, lansat oficial
» Cum arată Meizu M5s, noul smartphone cu preţ accesibil produs de Meizu
» Meizu se extinde în Europa
» Meizu M5 Note, lansat oficial
» Meizu pregăteşte lansarea a două phablet-uri mid-range: M5 Note şi M5 Note Metal

Articol original – Meizu Pro 7 ar putea avea un al doilea ecran pe spatele carcasei, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More