Mesajul amar al unei câmpinence: Tiganii fura din curtile oamenilor, iluminatul stradal se opreste noaptea, iar pe “schimbul 3” se fura carburanti

Mesajul amar al unei câmpinence: Tiganii fura din curtile oamenilor, iluminatul stradal se opreste noaptea, iar pe

O cititoare a ziarului nostru ne-a trimis pe adresa redactiei un mesaj pe cat de trist, pe atat de adevarat, despre conditiile de trai ale prahovenilor.

Femeia, care locuieste in Campina, ne-a scris ca urmare a unui articol publicat de ziarul nostru, referitor la modificarile aduse legii ucenicilor si stabilirea salariului pe care un angajat trebuie sa il ofere acestora din urma.

Intr-o nota trista, cititoarea noastra se intreaba retoric “Si unde-i angajeaza, cand in Prahova nu mai exista locuri de munca … ??? poate la furat … !”.

Iata mesajul femeii, care ar trebui sa puna pe ganduri autoritatile, dar si pe noi toti:

“In Breaza, Campina s-a terminat tot … nu mai exista locuri de munca , dar se fura in disperare , chiar si din gospodariile oamenilor … vin tiganii zilnic cu carutele si cara fiare vechi ( de masca ) .. se face trafic de benzina si motorina .. noaptea se sting e iluminatul stradal de la ora 1 .. pana la ora 4 .. dimineata ca au ,,serviciul de noapte ” ..se fura carburantii in nestire , am plecat din Campina spre Bucuresti din Autogara Campina si ne-a lasat masina la intrare in Bucuresti ca nu mai avea carburant , desi am platit bilete pana la destinatie ..politia se face ca nu vede … nimeni nu face nimic … orasele prahovene au ajuns ca niste sate parasite si platim impozite pt oras ..”, este concluzia trista la care a ajuns Adriana Brebeanu.

Feed

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More