MOARTE SUSPECTĂ LA PENITENCIARUL BAIA MARE / ACTUALIZARE – Un tânăr a murit subit după ce s-a prezentat de două ori la cabinetul medical și i s-a spus că nu are nimic. Care este punctul de vedere al Penitenciarului Baia Mare

MOARTE SUSPECTĂ LA PENITENCIARUL BAIA MARE  Tragedie la Penitenciarul din Baia Mare. Un barbat in varsta de 27 ani condamnat pentru furt calificat a decedat subit la finele saptamanii trecute. Familia are mari semne de intrebare cu privire la cauza decesului.

Surse ale jurnalistului Vasile Dale din cadrul Penitenciarului Baia Mare sustin ca Vasile Felician F. (27 ani) s-ar fi prezentat in cursul zilei de vineri (22 septembrie) de doua ori la cabinetul medical al unitatii de detentie. De fiecare data se pare ca i s-ar fi spus ca nu are absolut nimic. Aceleasi surse sustin ca in cele din urma detinutului i s-ar fi dat somnifer pentru a putea dormi.

Intors in celula, dupa cateva ore, detinutul a murit. Se pare ca a fost chemat un echipaj medical al SMURD pentru a incerca sa il resusciteze. Fara rezultat.

Acum familia baimareanului care locuieste in cartierul Ferneziu se pregateste de inmormantare. Totodata, se pare ca acestia au mari semne de intrebare cu privire la cauza decesului si ar cere explicatii.

ACTUALIZARE

“În data de 22 septembrie 2017, în jurul orei 11.40, personalul medical al Penitenciarului Baia Mare a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a acuzat o stare de rău, acesta fiind prezentat, de îndată, la cabinetul medical.
 
S-au efectuat manevrele de resuscitare de către personalul medical aflat în serviciu. Deținutul a fost stabilizat și a fost prezentat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde, pe fondul deteriorării stării acestuia, manevrele de resuscitare au fost reluate de personalul specializat al unității spitalicești.
 
În ciuda eforturilor depuse, a fost declarat decesul persoanei în cauză în jurul orei 12.50. Persoana custodiată era în vârstă de 27 de ani, condamnată la o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat.
 
În conformitate cu prevederile legale, administraţia Penitenciarului Baia Mare a înştiinţat de îndată familia persoanei decedate, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor”, se arată în comunicatul transmis de Penitenciarul Baia Mare.

 

Sursă info și foto: Vasile Dale

The post MOARTE SUSPECTĂ LA PENITENCIARUL BAIA MARE / ACTUALIZARE – Un tânăr a murit subit după ce s-a prezentat de două ori la cabinetul medical și i s-a spus că nu are nimic. Care este punctul de vedere al Penitenciarului Baia Mare appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More