Un motociclist a murit nevinovat, după ce o soferiță care conducea o dubă a ieșit în șosea CU SPATELE și fără să se asigure (VIDEO)

Un tânăr motociclist, în vârstă de 21 de ani care se plimba cu motocicleta între localitățile Gherla și Livada și-a pierdut viața în urma unui accident de circulație pe DN 1C.

Tânărul din Fizeșu Gherlii circula dinspre Gherla, moment în care o autoutilitară a ieșit cu spatele de pe un pod de pe partea dreaptă a sensului de mers. Tânărul motociclist n-a putut evita impactului și s-a izbit violent de autoutilitară, după care a fost proiectat pe celălalt sens de mers, chiar sub roțile unui TIR care circula dinspre Cluj. În urma impactului, motociclistul a decedat pe loc, asta deși purta echipament de protecție. Rănită a fost și conducătoarea auto de pe autoutilitară, aceasta fiind preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Municipal gherla pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Trupul neînsuflețit al tânărului motociclist de 21 de ani a fost transportat la morga spitalului din Gherla, pentru efectuarea necropsiei.

“O femeie de 31 de ani, din Gherla, în timp ce conducea un autovehicul pe un drum secundar de pe raza comunei Iclod, la efectuarea manevrei de mers înapoi, pe fondul neasigurării corespunzătoare şi neacordării de prioritate, ar fi pătruns pe DN 1C, intrând în coliziune cu o motocicletă care se deplasa pe direcţia Gherla – Cluj-Napoca. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe sensul opus de deplasare, acroşând un autotractor condus regulamentar de către un bărbat, de 47 ani, din judeţul Giurgiu. Accidentul s-a soldat cu decesul motociclistului de 21 de ani, din comuna Fizeşu Gherlii.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale”, se arată în comunicatul Poliției.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More