Sănătate

Naşterea unui bebeluş în piscină

bebelus piscina

Momentul venirii pe lume a unui copil este întotdeauna un eveniment deosebit de emoţionant. Doar cine a trăit această bucurie poate să exprime în cuvinte ce a simţit când mica minune le-a luminat viaţa.

Unele mame aleg naşterea clasică, iar altele, aleg naşterea în apă. Se spune că la  acest tip de naştere  durerile sunt mai uşor de supotat,  pentru mamă.

Naşterea unui bebeluş în piscină

Inaintea naşterii, neliniştea, nerăbdarea, bucuria sunt sentimentele care o încearcă pe viitoarea mamă, care aşteptă venirea celui de-al treilea copil,dar şi durerile. Mama este  asistată grijuliu de soţ, viitorul tătic.  Fraţii cei mari se joacă mănâncă, au grijă de mamă.

Piscina este amplasată undeva în casă, iar bebeluşul dă semne că vrea să vină.

Familia aşteaptă şi ea venirea pe lume a noului, membru.  Surioara mai mare nu are răbdare şi după naştere frăţiorului ei, intră şi ea în piscină alături de mamă. Se uită, priveşte şi se minunează.

Mama   plânge emoţionată şi fericită, strânge pruncul în breţe. Tatăl drăgăstos şi fericit o alintă.

Băiatului este cântărit  şi controlat medical de  medicul care a asistat la naştere. Fraţii băieţelului sunt fericiţi.  Albumul familiei, mai are un membru .

Ocrotit, liniştit şi iubit, bebeluşul  face cunoştinţă cu viaţa.

Acest filmuleţ, redă un tabloul familial, cald şi plin de iubire, unde fiecare membru asistă fericit la venirea pe lume a încă unui copil.

bebelus piscina

bebelus piscina