Neamț: Șofer găsit mort după ce a intrat cu mașina într-un copac

Marți, 14 , noiembrie, în jurul orei  05:30, în localitatea Văleni, zona Roman (între Văleni și Moreni) s-a semnalat producerea unui accident rutier cu o victimă.

Un șofer s-a izbit puternic cu autoturismul de un copac și a rămas încarcerat.  Din păcate, la sosirea echipajelor specializate, șoferul de 30 de ani a fost găsit decedat.

Comunicat IPJ Neamț:
În această dimineață polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DJ 157A , în afara localităţii Văleni, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu decesul conducătorului auto implicat .
Din primele cercetări efectuate la fața loculuise pare că, în timp ce bărbatul de 30 de ani conducea un autoturism pe DJ 157A, dinspre localitatea Văleni către Moreni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a
părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac aflat pe spaţiul verde.
În urma impactului, conducătorul auto a decedat, urmând a se stabili dacă acesta se afla sau nu sub influența alcoolului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More