Nepotul Patriarhului Daniel, ARESTAT pentru TRAFIC CU HEROINĂ

Procurorii DIICOT au anihilat o reţea internaţională de trafic cu heroină, printre cei şase români şi turci arestaţi aflându-se şi lugojeanul Birgian Emilian Ioan, de 29 ani. Acesta este nepotul Patriarhului Daniel, tatăl Preafericitului fiind frate cu bunicul arestatului, conform mai multor surse citate de PRESSALERT.ro.

Conform procuroriilor DIICOT, reţeaua din care făcea parte Birgian, acţiona pe ruta Turcia – România – Germania.

Heroina din Turcia era ascunsă în torpedoul unei maşini, la fiecare transport fiind aduse între 6 şi 10 kilograme. Drogurile erau destinate comercializării în România şi Germania. Conform imaginilor, Birgian a fost reţinut de poliţiştii de la “Crimă Organizată” în momentul unei tranzacţii. “Trebuia să iau drogurile care sunt în plasă”, le-a spus acesta anchetatorilor.

Nepotul Patriarhului, ARESTAT pentru TRAFIC CU HEROINĂ

În plasă au fost descoperite cinci calupuri de heroină învelite în scotch. Chiar dacă arestarea a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână de abia acum procurorii au dat primele informaţii despre anihilarea acestei reţele. Înainte să fie arestat pentru trafic cu droguri de mare risc, nepotul Patriarhului a fost prins, de două ori, transportând ţigări de contrabandă.

În 21 mai a.c., a fost oprit de poliţiştii din Oraviţa care au găsit în maşina sa 1000 de pachete de ţigări fără timbru. Două zile mai târziu, în jurul orei 4 dimineaţa, agenţii de la postul din Dalboşet au oprit maşina condusă de Birgean pe DJ 571B. În urma verificării documentelor, Birgian a plecat fără acordul poliţiştilor.

A fost urmărit iar după ce a parcurs aproximativ un kilometru a aruncat din maşină 1039 de pachete de ţigări în valoare de aproximativ 8200 lei. În timpul audierii, Birgian a declarat că ţigările le-a găsit într-un şanţ. În ambele cazuri, ţigările i-au fost confiscate şi a fost amendat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More