Noi detalii în cazul bărbatului din Năvodari acuzat că a agresat sexual o fată de 13 ani

Bărbatul de 47 de ani din Năvodari, acuzat că a agresat sexual o fată de 13 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Individul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Potrivit procurorilor, la data de 26.09.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut P.Ş.N, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Din probele administrate rezultă că ”în ziua de 24.09.2017, în jurul orei 16,00, aflându-se în Parcul „Ţara Piticilor” din oraşul Năvodari, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate R.D.E., în vârstă de 13 ani, de a se apăra, a agresat-o pe aceasta şi a pipăit-o, împotriva voinţei sale, în diverse părţi intime ale corpului, respectiv pe sâni şi pe fund.

Procurorii menționează că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Reamintim că, după ce a scăpat din mâinile agresorului,  fata de 13 ani i-a povestit totul mamei sale, iar femeia a sesizat Poliția. De asemenea, ea a făcut publică întâmplarea și pe o rețea de socializare, pentru a avertiza părinții din Năvodari.

”Prin intermediul acestui grup din oraşul nostru, doresc să precizez că astăzi a fost o zi devastatoare pentru mine, când am aflat de la copilul meu, care ieşise la o mică plimbare cu căţelul, lângă parcul de lângă Școala 3 (zona cu iarbă din apropierea terenului), pe la ora 16.00. Un domn, care are şi el un câine de rasă, cocker, se pare că ar locui prin împrejurimi,  a fost atât de nemernic încât mi-a acostat fata, ademenind-o cu întrebări şi alintături despre căţelul nostru, un junior de cinci luni, rasa bichon havanez.

Fata a realizat imediat că ceva este în neregulă cu comportamentul individului, în momentul când îi explica câinelui că o să-l lase fără mama şi în secundă doi a prins-o de antebraţ, a strâns-o şi, pentru câteva momente, i-a pus şi mâna la gât, apoi, fără neruşinare, pe coapse, efectiv lipind-o de el, urmând şi gestul de palpare sau cum s-o numi al sânilor. Este groaznic să i se întâmple aşa ceva unei fete, la o ieşire în parc, la doi paşi de casă.

Copilul s-a zbătut efectiv să se elibereze din braţele vânjoase ale lui, spunându-i că spune părinţilor şi la poliţie”, a povestit mama pe Facebook.

 

 

Gazeta de Navodari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More