Nokia lansează primele sale produse pentru monitorizarea sănătăţii (Accesorii)

Nokia a anunţat la începutul anului achiziţia producătorului de dispozitive de monitorizare a sănătăţii Withings, iar astăzi prezintă primele două produse noi lansate sub brandul propriu. Avem practic de a face cu noi variante ale produselor deja disponibile pe piaţă, acestea purtând însă logo-ul Nokia şi câteva funcţii în plus (sau în minus, în funcţie de caz).

Primul produs este numit Nokia Body, un cântar inteligent, care monitorizează evoluţia greutăţii utilizatorilor. Este vorba despre o versiune mai ieftină a vechiului Withings Body, modelul vechi fiind redenumit în Body+, pentru a marca funcţiile în plus de care beneficiază. Nokia Body costă 60 de euro şi monitorizează greutate şi realizează un index al masei utilizatorului, putând fi sincronizat wireless cu o aplicaţie pentru mobil.

Cel de-al doilea produs Nokia este BPM+, un dispozitiv de monitorizare a tensiunii arteriale. Spre diferenţă de modelul Withings BPM, acesta vine cu o brăţară realizată dintr-un material mai moale şi cu capabilitatea de a se sincroniza cu aplicaţia pentru mobile. BPM+ costă 100 de euro.

Restul de produse Withings a primit un simplu rebranding, logo-ul vechii fiind acum înlocuit cu Nokia. Este vorba despre brăţara de fitness Go, camera inteligentă Home, termometrul Thermo, ceasurile Steel şi peria de păr hair Coach.

 

(…)

Cuvinte cheie: nokia, withings, bpm+, body

Subiecte asemănătoare:
» Noile smartphone-uri Nokia ajung în România. Cât costă şi când se lansează
» Drumul lung de la IBM Simon la iPhone şi Essential Phone: Lista celor mai importante smartphone-uri lansate vreodată, care au schimbat regulile jocului pe piaţă
» Smartphone-ul cu Windows Phone 7 şi tastatură fizică pe care Nokia a vrut să îl lanseze
» În India, telefoanele Nokia vechi sunt foarte populare ca „vibratoare”
» Nokia 9 surprins în imagini. Vine cu hardware foarte puternic

Articol original – Nokia lansează primele sale produse pentru monitorizarea sănătăţii, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More