NVIDIA anunţă GeForce GTX 1070 Ti, o alternativă low-cost pentru modelul GTX 1080 (Componente PC)

Venind ca un răspuns la seria de acceleratoare grafice Radeon RX VEGA, NVIDIA anunţă GeForce GTX 1070 Ti, ca parte a seriei de plăci grafice construite pe arhitectura Pascal. Pregătite pentru lansare în data de 2 noiembrie, plăcile video GeForce GTX 1070 TI oferă un nivel de performanţă superior modelului GeForce GTX 1070, la un preţ recomandat de 2.200 lei.

GeForce GTX 1070 Ti promite o marjă considerabilă pentru optimizarea performanţelor folosind procedeul de overclocking. Partenerii NVIDIA – ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY şi Zotac – au construit plăci video cu sisteme de răcire şi etaje de alimentare care le permit jucătorilor să depăşească specificaţile standard.

Disponibil la precomandă începând de astăzi, GeForce GTX 1070 Ti foloseşte un GPU cu 2432 nuclee şi 8 GB de memorie GDDR5, care rulează la 8Gbps pentru o lăţime de bandă totală de 256 GB/s. Consumul de energie estimat la 180W poate fi explicat prin frecvenţele de funcţionare crescute aproape la nivelul unui GTX 1080, reflectând un nivel de performanţă apropiat. 

(…)

Cuvinte cheie: NVIDIA

Subiecte asemănătoare:
» Nvidia pregăteşte GeForce GTX 1070 Ti, mai ieftină cu 100 dolari decât GTX 1080, dar aproape la fel de rapidă
» Tesla va dezvolta propriul sistem AI pentru vehicule autonome, în colaborare cu AMD
» Gigabyte a lansat cea mai mică placă video GTX 1080 de pe piaţă
» NVIDIA şi ASUS pregătesc lansarea primelor plăci grafice pentru mineritul de monede virtuale
» NVIDIA prezintă gama Max-Q de laptopuri pentru gaming

Articol original – NVIDIA anunţă GeForce GTX 1070 Ti, o alternativă low-cost pentru modelul GTX 1080, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More