StiriȘtiri județul AlbaȘtiri județul Caraș-Severin

O femeie din Alba Iulia, „ținta” unui pușcăriaș care opera prin metoda „accidentul”

Poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Direcţiei de Operaţiuni Speciale, l-au identificat pe un bărbat din judeţul Caraş Severin, ca persoană bănuită de comiterea unei înşelăciuni, prin metoda „accidentul”.

Se pare că, la data de 14 noiembrie 2017, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate într-un penitenciar, ar fi apelat o femeie din municipiul Alba Iulia şi, folosindu-se de calităţi false, i-ar fi solicitat o suma de 1.000 de euro şi 2.200 de lei, sub pretextul că îi va ajuta o rudă, ce ar fi comis un accident rutier, să scape de răspundere. Pentru documentarea activităţii infracționale a bărbatului, la data de 28 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au efectuat o percheziţie în camera sa de deţinere. Percheziția s-a desfăşurat cu sprijinul lucrătorilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a bănuitului de înşelăciune.

 

Post-ul O femeie din Alba Iulia, „ținta” unui pușcăriaș care opera prin metoda „accidentul” apare prima dată în ProAlba.

ProAlba