O tânără a murit după ce dispozitivul pentru eliberat cremă de corp pe care îl folosea a explodat (Curiozitati)

Rebecca Burger, o utilizatoare populară de Instagram din Franţa, a murit după ce un dispozitiv pentru eliberat cremă de corp cu cartuş presurizat care conţine oxid de azot (seamănă cu cele folosite la sifoane) a explodat. O bucată din gadget a lovit-o pe tânără în piept şi i-a oprit inima. Pompierii au reuşit iniţial să o resusciteze, dar Burger murit după ce a ajuns la spital.

Aceste dispozitive au provocat mii de accidentări, potrivit unei reviste, dar Rebecca este prima persoană care moare din cauza unuia. O altă utilizatoare şi-a pierdut un ochi, iar o persoană mai mulţi dinţi, după ce cartuşul a explodat.

Dispozitivul se numeşte Chantilly şi este produs de compania Ard’time. Firma susţine că le-a cerut celor peste 100.000 de persoane care au cumpărat produsul să nu-l mai folosească, în urma unui accident petrecut în 2013. Burger, se pare, nu a primit acest mesaj sau l-a ignorat.

Burger publica pe Instagram, unde are aproape 200.000 de fani, imagini şi mesaje despre fitness, frumuseşte şi stil de viaţă.

 

(…)

Cuvinte cheie: dispozitiv, explozie, crema, deces

Subiecte asemănătoare:
» Prea obosiţi pentru a mai face dragoste? Dispozitivul Lazy Lovers ar putea fi soluţia
» O brăţară Fitbit a explodat la mâna unei utilizatoare
» HP cheamă în service încă 100.000 de laptop-uri echipate cu acumulatori care ar putea exploda
» Dispozitivul pentru conţinut VR pornografic care oferă şi senzaţia de miros
» Un polonez a inventat un dispozitiv de tăiat lemne mai puţin obişnuit

Articol original – O tânără a murit după ce dispozitivul pentru eliberat cremă de corp pe care îl folosea a explodat, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More