StiriȘtiri județul DoljȘtiri județul Gorj

O tânără din Dolj a fost omorâtă de o femeie care a împins-o în faţa metroului. Criminala este tot din județul vecin

Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a locuit în Craiova, a fost incoerentă pe toată durata audierilor, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise, potrivit unor surse judiciare. Femeia a plecat din Craiova în 2008, iar în 2015 s-a întors în ţară şi s-a stabilit în Bucureşti. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând. Potrivit aceloraşi surse, victima era din satul doljean Lişteava, comuna Ostroveni.

O tânără, de 25 de ani, a fost omorâtă azi noapte după ce a fost împinsă de o femeie în faţa unei garnituri de metrou în staţia Dristor. Principala suspectă în cazul crimei de la metrou a fost depistată în cursul nopții de marți spre miercuri. Reținută la primele ore ale dimineții în ancheta morții unei tinere în stația de metrou Dristor 1, principala suspectă va fi prezentată în fața instanței. Procurorii au reținut-o pe femeie sub acuzația de omor.

Suspecta de crimă ar fi încercat anterior să comită acelaşi gest inexplicabil într-o altă staţie din subteranul bucureştean. Persoana în cauză a depus plângere la Poliție.

Post-ul O tânără din Dolj a fost omorâtă de o femeie care a împins-o în faţa metroului. Criminala este tot din județul vecin apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj