O tânără ieşeancă s-a sinucis într-o catedrală din Londra! Ce a scris în biletele de adio

O tânără ieşeancă de 23 de ani, Lidia Drăgescu, s-a sincucis acum câteva zile la Londra, aruncându-se de la balconul catedralei “Sf. Paul”. Tânăra era plecată în Marea Britanie de câţiva ani, alături de mama şi cei doi fraţi ai săi.

Considerată de familie „cea mai frumoasă fată din lume“, Lidia Drăgescu (23 de ani) a studiat la Liceul „Waldorf“ din Iaşi şi şi-ar fi dorit să îmbrăţişeze cariera de neurochirurg. În Anglia, obţinuse deja o diplomă în domeniul afacerilor, la Universitatea Ulster, şi din septembrie începuse studiile în Ştiinţe Bio­medicale, la University of East din Londra. Alături de mama sa, Lidia conducea o firmă de recrutare, KOD, al cărei manager era. Tatăl tinerei, Vasile, locuieşte în continuare în Iaşi, lucrând în domeniul construcţiilor.

Ieşeanca s-a aruncat de la o înălţime de 30 de metri, chiar în mijlocul numeroşilor turişti care se aflau în catedrală.

Ipoteza sinuciderii a fost confirmată de două bilete care au fost găsite la faţa locului. Conform „Mirror Online“, unul era adresat mamei sale:

„Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok. Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot“.

Cel de-al doilea bilet a fost destinat tuturor celor care au văzut-o după gestul extrem: „Îmi pare rău că v-am pus să vedeţi o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut, le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de privelişte, mergeţi şi fiţi fericiţi şi trăiţi-vă vieţile!“

7est.ro – 2017 Stiri iasi, stiri locale, nationale si internationale

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More