O tânără în vârstă de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă pe şine, la staţia de metrou

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit, marţi seară, după ce a fost lovită de tren în staţia de metrou Dristor 1. Trenurile au circulat pe un singur fir, însă la scurt timp circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri.

UPDATE 23.40 Potrivit imaginilor de pe camera de filmat, tânăra a fost împinsă de o altă femeie pe şine. În vârstă de aproximativ 40 de ani, femeia ar mai fi încercat să împingă pe cineva la o altă staţie de metrou. Poliţiştii au căutat-o pe suspectă în seara asta la staţiile de metrou din Bucureşti şi îi roagă pe oameni să nu intre în panică.

Imagini cu femeia suspectată că ar fi împuns tânăra pe şinele metroului FOTO IGPR

UPDATE  20.54 Echipajele ISU care s-au deplasat la faţa locului au găsit o tânără în vârstă de 25 de ani în stop cardio-respirator, după ce a fost lovită de tren. Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă fără succes, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Ilfov. În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

Citeste mai mult: adev.ro/p0v0of

Post-ul O tânără în vârstă de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă pe şine, la staţia de metrou apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More