O traversare neregulamentară şi un biciclist au dat bătăi de cap astăzi şoferilor, poliţiei şi cadrelor medicale

Sursa foto: GSDG

După ce dimineaţă o maşină s-a răsturnat pe Faleza Superioară în zona Zidului, o tânără de 20 de ani a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni dezafectată.

In cursul dimineţii, un Renault Clio aterizase pe trotuarul din dreptul zonei cunoscute drept ”La Zid” după ce a incercat să ocolească un biciclist, spun martorii accidentului. Soferul care mergea pe banda 1 a evitat un biciclist care ocolind o gură de canalizare şi-a modificat traiectoria. Ca să nu lovească biciclistul, şoferul a trecut pe banda 2 brusc şi ca să nu intre în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar chiar pe banda 2 a tras de volan dreapta. A derapat şi s-a răsturnat, ca şi cum ar fi fost căzut din copac. Centura de siguranţă a fost salvatoare şi soferul nu a pătit nimic. Nu au fost victime.

Tânăra de 20 de ani nu a fost la fel de norocoasă

Incercând să traverseze strada la Parfumul Teilor, printre două autobuze aflate în staţie, o tânără de 20 de ani a fost acroşată de o maşină Skoda neagră, care circula regulamentar. Femeia de la volanul maşinii nu consumase băuturi alcoolice şi nu conducea cu viteză. Pietonul traversa pe o trecere de pietoni desfiinţată. Nu s-a asigurat aşa cum trebuia şi a sfârşit prin a fi lovit grav de maşina care rula în acel moment pe strada Domnească. Victima a fost transportată la spital cu răni grave, aflându-se în stare gravă. Poliţia a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă.

 

PresaGalați.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More