OAMENI DE BUNĂ CREDINŢĂ – Două maramureşence şi-au recuperat actele şi banii după ce şi-au pierdut portmoneele la cumpărături

OAMENI DE BUNĂ CREDINŢĂ Marţi, 14 noiembrie, două persoane au reclamat la poliţie că le-au fost sustrase portmoneele în timp ce se aflau la cumpărături în două supermarket-uri din Baia Mare.


Ieri s-a dovedit că nu a fost vorba de comiterea vreunei infracţiuni, ci de neatenţia sau neglijenţa proprietarelor.

Într-unul din cazuri, angajaţii magazinului au găsit portmoneul reclamat furat de o femeie de 68 de ani din Baia Mare.

Întrucât femeia avea în portmoneu actele de identitate, a fost contactată de personalul unităţii comerciale pentru a-i fi restituit. femeia s-a prezentat la poliţie pentru a-şi retrage plângerea.

În al doilea caz, o femeie din Chelinţa a predat poliţiei din Ulmeni un portmoneu găsit pe raftul unui magazin.

Poliţia a contactat-o pe tânăra de 24 de ani din Dămăcuşeni care a reclamat furtul, pentru a-i restitui bunul pierdut.

Având în vedere că într-unul din portmonee se găsea suma de 100 de lei iar în celălalt suma de 300 de lei, precum şi documente personale, apreciem corectitudinea şi buna credinţă de care au dat dovadă cei care au găsit aceste bunuri.

Poliţiştii reamintesc că atunci când sunteţi la cumpărături trebuie să manifestaţi mai multă atenţie şi grijă faţă de bunurile personale. Nu lăsaţi genţile, poşetele sau portmoneele în coşurile pentru cumpărături sau pe rafturi.

S-ar putea să nu fiţi la fel de norocoşi precum cele două doamne.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

The post OAMENI DE BUNĂ CREDINŢĂ – Două maramureşence şi-au recuperat actele şi banii după ce şi-au pierdut portmoneele la cumpărături appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More