ODOREU – Două persoane au fost grav rănite în urma unui accident deosebit de grav

ODOREU Un accident soldat cu doi răniţi a avut loc miercuri, 21 iunie, înainte de ora 11.00, în comuna Odoreu, judeţul Satu Mare.

Un autoturism Mercedes a lovit din lateral o Dacia Logan, două persoane fiind preluate de medicii de pe ambulanţe, scrie PortalSM.

Potrivit primelor informaţii cele două maşini mergeau din Satu Mare spre Odoreu.

La o intersecţie, autoturismul Dacia Logan a vrut să vireze la stânga pe o stradă, dar a fost lovit din lateral de autoturismul de teren care a vrut să-l depăşească.

Şoferul Mercedesului ar fi spus că şoferul de pe Dacia a semnalizat foarte târziu şi că nu a ştiut că urmează să vireze. În urma impactului, Mercedesul a ajuns în şanţ şi în gardul unei locuințe.

citeşte şi CAZ ÎN SATU MARE – Doi minori au spart casa unui prieten și i-au furat bunuri în valoare de peste 9.000 de lei

La faţa locului s-au deplasat mai multe dechipaje al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Ambulanţă şi Poliţie. Două victime au fost preluate de medici.

info şi foto

citeşte şi ACŢIUNE DIICOT – 45 de percheziţii la membrii unei grupări specializate în furturi din locuinţe de lux

The post ODOREU – Două persoane au fost grav rănite în urma unui accident deosebit de grav appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More