OnePlus 5 va folosi stocare pe format UFS, spune CEO-ul companiei (Telefoane mobile)

Producătorii de smartphone-uri au început în ultimii câţiva ani să facă tranziţia de la vechiul suport eMMC la UFS pentru stocarea internă a dispozitivelor, iar OnePlus 5 pare să urmeze acelaşi trend. În ciuda faptului că nu a fost încă anunţat în mod oficial, noul smartphone OnePlus va beneficia de noul suport rapid de stocare, dacă declaraţiile CEO-ului companiei, Liu Zuhou, vor fi confirmate în cadrul evenimentului de lansare de săptămâna viitoare.

Zuhou a publicat pe contul său de Weibo, cea mai mare reţea de socializare din China, că stocarea pe format UFS va fi unul dintre punctele cheie ale lui OnePlus 5. Postarea a fost făcută chiar de pe un terminal OnePlus 5, lucru care sugerează că vorbim despre o mişcare de PR, menită să atragă atenţia celor care urmăresc cu interes lansarea acestui dispozitiv.

Zvonurile afirmă că noul smartphone va beneficia de un display Full HD (sau QHD), un chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm (lucru confirmat în trecut de OnePlus), 8 GB memorie RAM şi un sistem dual camera (de asemenea confirmat de imagini publicate pe site-ul oficial al companiei). Având în vedere că suntem foarte aproape de lansarea oficială, cu siguranţă multe dintre aceste detalii vor fi confirmate în curând.

OnePlus 5 este aşteptat în cadrul unui eveniment de lansare pe 20 iunie.

(…)

Cuvinte cheie: OnePlus 5, UFS, smartphone, android,

Subiecte asemănătoare:
» Galaxy S8 Active de la Samsung este foarte aproape de lansare
» HTC U11 este cea mai nouă „victimă” a testelor anduranţă. Nu rezistă la îndoire
» Efectele pe care le au suporturile auto magnetice asupra smartphone-urilor
» iPhone 8 apare în noi imagini spion. Designul cu display edge-to-edge este confirmat din nou
» De ce nu are Apple succes în India: Iată ce poţi cumpăra de banii daţi pe un iPhone 6s pe piaţa de smartphone-uri cu cea mai rapidă creştere

Articol original – OnePlus 5 va folosi stocare pe format UFS, spune CEO-ul companiei, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More