Orange lansează noi pachete de servicii complete – internet, televiziune şi mobil cu un singur abonament (Internet)

Numite Orange Love, noile pachete dedicate întregii familii includ servicii de acces la internet prin fibră optică, televiziune digitală şi servicii mobile cu 100% acoperire 4G în toate oraşele din România.

Clienţii cu abonamente Orange pentru servicii mobile care aleg serviciul de internet prin fibră cu viteze de download de până la 300Mbps, pentru 8 euro pe lună, primesc gratuit serviciul de televiziune, cu o ofertă de 54 de canale. Clienţii au acces gratuit la canalele preferate şi pe ecranele mobile prin aplicaţia Orange TV Go.

Pentru serviciile de televiziune, clienţii pot obţine cu 3 euro în plus acces la pachetul extins cu 119  canale. De asemenea, pentru încă 3 euro în plus, viteza de download poate fi crescută la 1000Mbps.

Odată cu achiziţionarea pachetelor de servicii prin fibră, clienţii Orange Love primesc de două ori mai mult internet mobil faţă de traficul inclus în planul lor tarifar existent. Familiile care au deja două sau mai multe abonamente Orange, odată cu pachetele Orange Love primesc 50GB internet mobil în fiecare lună pentru divertisment pe toate dispozitivele, pentru toţi membrii familiei.

(…)

Cuvinte cheie: Orange

Subiecte asemănătoare:
» Fitbit Ionic va fi disponibil în curând în România, exclusiv în oferta unui operator telecom
» Galaxy Note 8. Preţurile la care operatorii telecom din România oferă phablet-ul Samsung
» Aplicaţia Tandem Acces îi ajută pe nevăzători să circule mai uşor cu metroul în Bucureşti
» Orange va oferi câte 20 GB/lună bonus trafic de date, timp de două luni, pentru toţi utilizatorii reţelei
» Orange anunţă 100% acoperire în reţeaua 4G, la nivel urban

Articol original – Orange lansează noi pachete de servicii complete – internet, televiziune şi mobil cu un singur abonament, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More