Pastile de nurofen folosite la debarcarea Guvernului Grindeanu? „Este o guvernare bolnavă…”

Pastile de nurofen folosite la debarcarea Guvernului Grindeanu? „Este o guvernare bolnavă…”

Partidele de la putere au folosit pastile ca să scape de durerile de cap provocate de propriul guvern, condus de Sorin Grindeanu. Opoziţia susţine că a găsit pastile de Nurofen în urna în care s-au adunat voturile de la moţiunea de cenzură din iunie. PSD şi ALDE resping acuzaţiile. Aşa că a picat la vot şi propunerea PNL, USR şi PMP de a se înfiinţa o comisie care să ancheteze cum a fost debarcat Executivul lui Sorin Grindeanu.

Opoziţia a cerut să se înfiinţeze o comisie de anchetă, pentru că rezultatul votului de la moţiunea de cenzură din vară nu corespunde cu înregistrarea video a şedinţei. Au votat 249 de parlamentari, însă au rezultat 251 de voturi, strigă la unison PNL, USR şi PMP, scrie Digi24.ro.

Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL: „O guvernare care fraudează votul împotriva propriului Guvern cu pastile de Nurofen este o guvernare bolnavă.”

Aşa a devenit pastila împotriva durerii laitmotivul şedinţei deputaţilor şi senatorilor.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Nu au fost pastile de Nurofen în urnă. Poate le-aţi avut în buzunare.”

Varujan Vosganian, deputat ALDE: „Sunt utile, de aceea eu nu aş încerca sa blamez prezenţa pastilelor. Grupul ALDE nu are niciun farmacist”, scrie Digi24.ro.

Publicat la Thu, 08 Feb 2018 06:31:52 +0000

Naţional

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More