Patru argeşeni reţinuţi pentru furt din maşini


Suspecţi reţinuţi de poliţişti

Ieri, patru argeşeni au ajuns după gratii, fiind suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt. Ei vor fi prezentaţi procurorilor cu propunerea de dispunere a unor măsuri preventive.

Descinderi în patru localităţi

În cursul dimineţii de ieri, judiciarişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în judeţul Argeş. Descinderile au avut loc la Piteşti, Merişani, Mălureni şi Pietroşani la domiciliile mai multor persoane.

Au furat din maşini

Acţiunea s-a desfăşurat într-un dosar penal aflat sub supravegherea şi coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, în care sunt efectuate cercetări privind comiterea mai multor infracţiuni de furt, prejudiciul fiind estimat la 26.800 lei.

Din primele verificări a rezultat că, în perioada septembrie 2017 – ianuarie 2018, mai multe persoane de etnie romă ar fi pătruns în autoturisme parcate în spaţiile de servicii de pe autostrada A2 şi de pe drumul european E79, de unde ar fi sustras bunuri şi sume de bani.

Trimişi după gratii

În urma percheziţiilor, şapte persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Călăraşi pentru audieri, patru dintre acestea fiind reţinute 24 de ore pe bază de ordonanţă. Este vorba despre Alin P., de 34 de ani, Alexandra P., de 18 ani, Artur V., de 19 ani, şi Roman C., de 23 de ani, toţi din Merişani. Ei vor fi prezentaţi procurorilor din Lehliu-Gară cu propunerea de a fi dispuse măsuri preventive, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

La activităţi au fost angrenaţi atât poliţişti din Lehliu-Gară, cât şi din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Argeş şi Dolj.

(Visited 3 times, 3 visits today)

Citeşte şi

Publicat la Mon, 29 Jan 2018 18:52:00 +0000

Actualitate