Pe scurt

Pe scurt

Cap tractor cuprins de flăcări pe autostrada Arad-Timișoara

Pompierii arădeni au fost sesizați la numărul unic de urgență 112 despre faptul că un incendiu a izbucnit la un camion, pe autostrada Arad-Timișoara. Incendiul izbucnit marți, în jurul orei 13.00, se manifesta la capul tractor al camionului, care nu transporta nimic în semiremorcă. Circulația rutieră pe autostradă, pe sensul de mers dinspre Arad înspre Timișoara a fost blocată, în urma incendiului. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Incidentul a avut loc la urcarea pe autostradă din Aradul Nou.

 

Cherestea în valoare de 56.000 de lei, indisponibilizată

Polițiștii orașului Nădlac, împreună cu cei ai Serviciului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat în trafic un transport de cherestea. Polițiștii au depistat luni, în trafic, pe raza localității Nădlac, un bărbat de 33 de ani, din județul Alba, în timp ce transporta cu o autoutilitară 49 metri cubi de cherestea, având expirată valabilitatea avizului de însoțire secundar. Materialul lemnos, în valoare de aproximativ 56.000 de lei, a fost indisponibilizat, bărbatul fiind sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

 

Femeie încarcerată pentru furt

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis de magistrații Judecătoriei Arad la data de 1 februarie a.c., pe numele unei femei de 47 de ani, care are de executat 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Femeia a fost încarcerată în Penitenciarul Arad.

 

A sustras un generator

Polițiștii orașului Sebiș au identificat un bărbat, bănuit de furt dintr-o anexă gospodărească. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 41 de ani, din județul Hunedoara, care, în data de 29 ianuarie a.c., ar fi sustras un generator electric din incinta unei anexe gospodărești de pe raza localității Sebiș. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracșiunii de furt.

Foto: Radar AradPublicat la Tue, 06 Feb 2018 19:40:36 +0000

EVENIMENT

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More