PE TRECEREA DE PIETONI – O fetiţă de 10 ani a fost izbită în plin de un taximetrist care circula cu viteză

PE TRECEREA DE PIETONI Accident teribil la Tecuci, unde un taximetrist a intrat cu viteză într-o fetiţă de 10 ani, chiar pe trecerea de pietoni.

Doar printr-o minune copila a scăpat aproape nevătămată. Aceasta a vrut să traverseze o şosea intens circulată pe trecerea de pietoni, cu bicicleta, scrie Observator.

Fetiţa a stat secunde bune la un metru pe trecere, pe şosea, fără ca vreun şofer să oprească pentru a-i acorda prioritate.

Aşa că atunci când a văzut că din stânga ei nu mai vine nimeni, s-a urcat pe bicicletă şi a traversat.

Numai că din dreapta, fără să reducă viteza în apropierea trecerii, un taximetrist a luat-o pe capotă.

Imaginile au fost surprinse de două camere de supraveghere aflate în zonă şi în ciuda violenţei impactului, fetiţa nu a necesitat internare, după ce a fost transportată la spital.

Potrivit informaţiilor furnizate de politistii care ancheteaza cazul, şoferul care a acroşat minora are 40 de ani şi în acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Info

citeşte şi BĂTAIE ÎNTRE CLANURI LA ARGEȘ – Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă

 

The post PE TRECEREA DE PIETONI – O fetiţă de 10 ani a fost izbită în plin de un taximetrist care circula cu viteză appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More