PEDEAPSĂ DIVINĂ – Un tânăr clujean a fost izbit de o ambulanţă, după ce a furat bani dintr-o biserică (VIDEO)

PEDEAPSĂ DIVINĂ Dovada că Dumnezeu nu doarme, vorba populară, vine din Cluj-Napoca.

Un tânăr de 20 de ani, care tocmai ce furase cutia milei dintr-o biserică de pe Bulevardul Eroilor, a fost lovit de o ambulanță.

Tânărul încerca să scape de femeia de serviciu care îl urmărea. Hoțul nu s-a asigurat la traversarea străzii, iar o ambulanță l-a accidentat, scrie Ziarul Clujean.

Incidentul s-a petrecut miercuri după-masă, chiar în fața lăcașului de cult. Tânărul în vârstă de 20 de ani a intrat în biserica de pe Bulevardul Eroilor și a sustras cutia milei, susțin martorii.

Surprins în fapt de femeia de serviciu din casa Domnului, tânărul a luat-o la fugă cu cutia în brațe. Îngrijitoarea bisericii nu s-a lăsat și a început să-l urmărească pe făptaș.

Cu femeia de serviciu pe urmele sale și cu dorința de a nu fi prins, tânărul hoț nu s-a asigurat la traversarea străzii și a fost lovit de o ambulanță.

„Ambulanța transporta sânge. Am înțeles că tânărul furase cutia milei dintr-o biserică din zonă și cu intenția de a fugi, având pe urmele sale și femeia serviciu, nu s-a asigurat la traversarea străzii și a fost acroșat de ambulanța noastră. Băiatul în cauză a suferit o contuzie, atât. A fost dus la UPU pentru investigații suplimentare, dar nu e nimic grav”, declară pentru publicația noastră Horia Simu, director al Serviciului Județean de Ambulanță Cluj.

Medicii din UPU spun că tânărul a ajuns la spital pentru investigații.

„Avem în UPU un pacient în vârstă de 20 de ani, accidentat de ambulanță. Acum se află în investigații, dar este stabil și conștient”, spune Cristian Ursu, medic șef în Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj confirmă că a avut loc un accident pe Bulevardul Eroilor, în care un tânăr de 20 de ani a fost accidentat de o ambulanță, pentru că a traversat neregulamentar, dar deocamdată nu confirmă furtul cutiei milei. Aceștia promit că în cursul zilei de joi revin cu detalii despre furtul din casa Domnului.

Info, foto şi video

The post PEDEAPSĂ DIVINĂ – Un tânăr clujean a fost izbit de o ambulanţă, după ce a furat bani dintr-o biserică (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More