Știri județul Brașov

Pepe s-a accidentat pe pârtie. Vedeta a căzut cu placa şi şi-a dislocat umărul

sursa

Pepe s-a accidentat pe pârtie. Vedeta a căzut cu placa şi şi-a dislocat umărul

Cântăreţul Pepe a suferit un accident pe o pârtie din Braşov, în urma căruia s-a ales cu umărul dislocat. Vedeta a fost ajutată de un fizioterapeut, care i-a acordat ajutor imediat. Imaginile au fost postate de cei doi pe Facebook şi Instagram.

Pepe a postat pe Instagram momentul în care un fizioterapeut i-a acordat ajutor după ce şi-a dislocat umărul, în urma unui accident pe o pârtie din Braşov.

Pe imaginile postate, se vede cum Pepe este supus mai multor proceduri, iar la final spune: „E bun băiatul, nu mă mai doare”, apoi fizioterapeutul îi recomandă să facă anumite mişcări o perioadă, cu mâna dreaptă.

La rândul său, Ionuţ Bobit, a declarat, pentru Mediafax, că Pepe a suferit o dislocare de umăr, dar şi o leziune la claviculă.

„E ok acum. Eu sunt fizio-kinetoterapeut. Ne-am cunoscut pe pârtie şi a fost de aşa natură că am putut să îmi pun în practică meseria. Pepe a căzut cu placa şi a avut o dislocare de umăr cu leziune şi pe claviculă”, a spus Ionuţ Bobit, care este unicul român care a absolvit studiile maestrului Chris Leong.

Pepe nu a fost singurul rănit, în weekend, pe pârtiile din România. Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Salvatorilor Montani din România, Sabin Cornoiu, a declarat că sâmbătă s-a înregistrat cel mai mare număr de accidente din acest sezon, peste 100 în toată ţara.

„Sâmbătă s-a înregistrat cel mai mare număr de accidente din acest sezon, peste 100 în toată ţara. 101 cazuri pe pârtie, pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă, principalele cauze sunt neadaptarea vitezei, supraestimarea posibilităţilor practicanţilor sporturilor, intră pe pârtii care sunt mult prea dificile pentru ei, neatenţie în locurile unde pârtiile de avansaţi intră în contact cu pârtiile de începători şi legăturile de schi nereglate corespunzător. Salvamont România a început de anul acesta o campanie de conştientizare şi va oferi materiale informative în toată ţara, pentru a reduce numărul accidentelor”, a spus Cornoiu.

Potrivit acestuia, numărul accidentelor din acest sezon este cu 20 la sută mai mare faţă de anul trecut.

Loading…