Percheziții în Văleni 2 la spărgători de locuințe

Polițiștii de investigații criminale au reținut o persoană, în urma perchizițiilor desfășurate ieri și a conturării probatoriului în șase dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt.

În ziua de 14.09.2017, polițiștii structurilor de investigații criminale și ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, au efectuat două percheziții domiciliare în cartierului Văleni 2.

Activitățile au fost derulate, în vederea depistării mai multor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor contra patrimoniului și pentru probarea activității infracționale în cadrul a șase dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de furt din locuințe.

În urma acțiunii, au fost depistați un tânăr de 19 ani și doi minori, toți din Piatra Neamț, care au fost preluați de polițiști la sediu pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, în urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit că în perioada august-septembrie 2017, tinerii ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul mai multor locuințe situate la parterul blocurilor, de unde ar fi sustras aparatura electronica, scule electrice și sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei.

Polițiștii au luat măsura reținerii tânărului de 19 ani pentru 24 de ore, astăzi urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More