Citește cele mai noi stiri interesante, stiri bizare, stiri ciudate, stiri amuzante, stiri socante, informatii cu romani, despre romani

Pericol in trafic in judetul Constanta. Șoferi sub influenta bauturilor alcoolice, depistati de politisti

sursa

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Castelu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Secției din Castelu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat să fie condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More