Piteşteancă din Găvana, bătută măr de soţul israelian

Piteşteancă din Găvana, bătută măr de soţul israelian

Un nou caz de violenţă în familie s-a petrecut la Piteşti. Noaptea trecută, o femeie a solicitat ajutorul Poliţiei, afirmând că ar fi fost bătută şi încuiată în casă de către soţul său. Ulterior s-a dovedit că reclamanta avea doar parţial dreptate.

Incidentul a avut loc în cursul nopţii de joi spre vineri, când vecinii unei familii care locuieşte cu chirie într-un apartament din cartierul piteştean Găvana, au auzit gălăgie şi l-au anunţat pe proprietar, iar acesta a sunat la 112.

Violenţa în familie e din ce în ce mai des întâlnită

Violenţa în familie e din ce în ce mai des întâlnită

La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti, căreia Ioana A., de 30 de ani, i-a declarat că este victima unei agresiuni conjugale. Iniţial, femeia susţinea că soţul său, Rafi A., de 42 de ani, cetăţean israelian care locuieşte de mai mulţi ani în România, ar fi bătut-o, după care ar fi sechestrat-o, în sensul că a încuiat-o în apartamentul închiriat.

În timpul audierilor, soţia şi-a schimbat cel puţin de două ori declaraţia. Prima dată a zis că bărbatul, cu care e căsătorită de doi ani şi jumătate şi cu care are o fetiţă de un an şi şase luni, nu a lovit-o şi că doar a ameninţat-o cu bătaia.

Apoi, a spus că nu a închis-o în casă, ci că doar i-a interzis să iasă din locuinţă. Pentru a nu fi dubii cu privire la afirmaţiile femeii, poliţiştii i-au recomandat să-şi scoată certificat medico-legal, care să ateste agresiunea, să solicite un ordin de restricţie dacă va considera că este cazul şi se simte ameninţată şi să depună plângere penală împotriva bărbatului.

Victima a declarat să rămâne să ia o decizie în această privinţă şi că până atunci îşi va lua copilul şi va merge să locuiască la părinţii săi din comuna Beleţi-Negreşti.

Val. NICOLAU

Imaginea este una de arhivă

(Visited 105 times, 105 visits today)

Publicat la Fri, 02 Feb 2018 13:54:12 +0000

Actualitate

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More