Pixel 2 şi Pixel 2 XL trebuiau să includă căşti în pachet, dar Google a renunţat la ele în ultimul moment (Telefoane mobile)

Pixel 2 şi Pixel 2 XL sunt unele dintre puţinele smartphone-uri high-end de pe piaţă care nu sunt livrate cu căşti în pachet. Google doreşte ca utilizatorii acestora să apeleze la noile căşti wireless opţionale Pixel Buds, sau să folosească alte căşti cu jack, folosind adaptorul din pachet. Se pare însă că planurile nu au fost aşa de la început, un cumpărător de Pixel 2 primind un pachet o versiune a cutiei mai veche, de când Google părea să plănuiască includerea unor căşti cu mufă USB Type-C.

Cutia telefonului este în mare parte identică, însă la interior, locaşurile în care stau accesoriile sunt complet diferite. Există un spaţiu destul de mare unde ar fi putut sta o pereche de căşti cu fir, similară în design cu Pixel Buds, iar sub aceasta un adaptor de la USB Type-C la USB Type-A. Adaptorul de la Type-C la jack-ul audio de 3,5mm este însă absent din acest pachet, sugerând că Google nu ar fi oferit posibilitatea de a conecta căşti clasice la telefon.

Între timp, Google a decis să livreze telefonul fără căşti, cu adaptor (pe care iniţial l-a listat ca accesoriu separat la preţul de 20 de dolari, înainte să îl scadă la 10) şi cu un cablu USB Type-C alături de încărcătorul de priză.

Google a confirmat între timp că într-adevăr, designul acestui pachet este unul legitim, însă înainte de lansarea telefoanelor, acesta a fost schimbat. Compania probabil că investighează în prezent modul în care un prototip a ajuns în mâna unui client al operatorului Verizon din Statele Unite.

(…)

Cuvinte cheie: google, pixel 2, pixel 2 xl, smartphone, android

Subiecte asemănătoare:
» Ecranul telefoanelor Pixel 2 XL, compromis cu efect burn-in apărut în doar câteva zile de utilizare?
» Membri ai Senatului SUA propun noi reglementări pentru Facebook, Google şi Twitter, după ce aceste servicii au fost folosite pentru propagandă
» Aplicaţiile din magazinul Google Play vor putea fi testate fără instalare, înainte de a fi cumpărate
» Cât de rezistent este Pixel 2, noul smartphone folosit de Google pentru a demonstra cele mai noi tehnologii Android
» Google va recompensa semnalarea vulnerabilităţilor în cele mai populare aplicaţii din magazinul Google Play

Articol original – Pixel 2 şi Pixel 2 XL trebuiau să includă căşti în pachet, dar Google a renunţat la ele în ultimul moment, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More