CălătoriiDivertismentStiriȘtiri județul Satu-Mare

Programul concertelor pe plaja dintre Venus și Saturn (29, 30, 31 iulie)

Programul concertelor pe plaja dintre Venus și Saturn

Litoralul românesc atrage și anul cesta toți iubitorii de muzică și distracție la super-evenimentul „Live pe Plajă”, care va avea loc pe 29,30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn. Ajuns la cea de-a cincea ediție, evenimentul va reuni pe aceeași scenă unii dintre cei mai iubiți artiști români, iar intrarea pentru public este liberă.

Programul concertelor va fi următorul: In fiecare seara, de la ora 19, astfel:

-Vineri 29 iulie, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, și DeMoga MUSIC SHOW vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor într-un concert care va dura mai bine de 5 ore. Muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

-Sâmbătă 30 iulie, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK și PROCONSUL vor continua în forță concertele Live Pe Plajă. Muzica live va răsuna până după miezul nopții.

-Duminică 31 iulie, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS vor încheia cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc cu un spectacol energic, antrenat de cele mai spectaculoase jocuri de lumini.

MC-ul concertului „Live pe Plajă” este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM. Se va construi o scenă spectaculoasă cu 300 de ecrane LED, 280 de lumini inteligente și 400 de mii de wați de sunet. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Pe lângă invitații anunțați, se pregătesc o mulțime de suprize pentru cei care vor ajunge pe plaja dintre Venus și Saturn.