Poftă de gol în primul amical la Șiria: UTA – Ripensia Timișoara 4 – 2

Poftă de gol în primul amical la Șiria: UTA – Ripensia Timișoara 4 – 2

SPORTURI

UTA – Ripensia Timișoara 4 – 2 ( 1 – 1)

UTA a continuat seria jocurilor de verificare astăzi, când, pe arena șiriană „Otto Greffner” a primit vizita partenerei de întrecere în liga secundă Ripensia Timișoara. În ultimul joc oficial dinte cele două combatante la Timișoara, scorul a fost egal, 0-0.

După victoria de la Chișineu Criș în fața celor de la Szeged, UTA a fost sâmbătă gazdă pe terenul obișnuit în meciurile oficiale, până când se cosmetizează terenul Motorul din Aradul Nou.

UTA I: Bodea – Lazăr, Manea, Opriș, Dinculescu – Iuga, Petra, Isac – Buia, Hlistei – Curtuiuș. Antrenor: Cristi Todea.
Ripensia: Contra – Vlădia, Burdeț, Apro, Toma – Stoi, Zutrbagiu, Ungureanu – Z. Radu, Golda, Mediop. Antrenor: Paul Codrea.

„Filmul” meciului

Oaspeții au deschis scorul după 7 minute: Mediop i-a pasat pe 15 metri lui Ungureanu, care l-a învins cu șut plasat pe Bodea.
UTA egalează după o acțiune frumoasă: Lazăr a centrat la firul ierbii de pe dreapta, iar Buia a reluat cu șut precis din mijlocul careului, lângă bară, 1-1, după 30 de minute de joc. Prima parte a meciului s-a încheiat cu o ratare mare a lui Curtuiuș, singur cu portarul, cu două minute înainte de pauză.
UTA II Bodea – R. Iuga, Roșca, Opriș, Prună – Jorza, Tănase, Hlistei – Stahl, Toma – Popa.
La 5 minute de la reluarea jocului UTA a trecut în avantaj după un contraatac rapid purtat de Stahl pe dreaptă, centrare în gura porții pentru reluarea precisă a lui Popa din 7 metri, 2 – 1, minutul 49.
Bucuria arădenilor a durat doar două minute, replica timișoreană vine repede, Radu a egalat dintr-o aglomerare, 2 – 2. Din minutul 60, Federico și Sabău i-au luat locurile în teren lui Hlistei și Opriș.
UTA trece în avantaj în minutul 72 Prună l-a deschis pe Popa din lovitură liberă, acesta a prelungit pentru Toma, care a marcat cu execuție peste portar, 3 – 2.
Din minutul 73, portarul Zamfir a intrat în locul lui Bodea.
David Popa (foto) face 4-2 cu cel mai frumos gol al meciului, dribling printre doi adversari și lob peste portar cu cinci minute înainte de final.

Următorul joc de verificare este programat în deplasare pe terenul celor de la Unirea Sâmtana, marți 6 februarie.

Cosmin Gherman,3 februarie 2018 7:29

Publicat la Sat, 03 Feb 2018 17:29:19 +0000

Front 6

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More