Polițist de 23 de ani prins drogat în trafic! S-a întâmplat aseară

Polițist de 23 de ani prins drogat în trafic! S-a întâmplat aseară

Polițiștii rutieri din Timiș, care făceau un control de rutină, în trafic, aseară, au avut parte de o surpriză. Oamenii legii au tras pe dreapta pentru verificări, în Lugoj, un șofer de 23 de ani, descoperind că acesta era polițist, scrie lugojinfo.ro.

Tânărul a fost supus de colegii săi de la Biroul Poliției Rutiere testului pentru depistarea substanțelor psihoactive, iar rezultatul a indicat prezența THC, componenta psihoactivă care e găsește la canabis și amfetamină. Tânărul, polițist la Secția Transporturi Feroviare Oțelu Roșu din Caraș-Severin, a fost oprit pe strada Bucegi din Lugoj și transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise. Tânărul polițist prins drogat la volan riscă nu doar o condamnare, dar și excluderea din poliție.

SURSA: pressalert.ro

Publicat la Thu, 08 Feb 2018 06:15:46 +0000

Regional

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More