Polițist local lovit de un șofer nemulțumit, la Arad

Polițist local lovit de un șofer nemulțumit, la Arad

Agentul Serviciului Circulație pe drumurile publice din cadrul Direcției Poliției Locale a Primăriei Municipiului Arad, aflat „la datorie” în intersecția dintre strada Elena Ghiba Birta și bulevardul Ștefan Augustin Doinaș, în zona Pieței Mihai Viteazul, a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat.

Martori la eveniment au fost colegii agentului, dar și trecătorii aflați în zonă în momentul producerii incidentului. Conform declarațiilor unora dintre aceștia, se pare că agentul urma să îl sancționeze pe șoferul care l-a călcat. În momentul în care acesta a aflat că va fi amendat, ar fi apăsat pedala de accelerație, lovindu-l pe agentul Poliției Locale. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Primăriei Arad, care au spus că „bărbatul parcase neregulamentar, astfel că cei doi agenți prezenți în intersecție i-au cerut să se legitimeze. Nu numai că acesta a refuzat să răspundă solicitării agenților, dar a și urcat în mașină, apăsând pedala de accelerație și accidentându-l pe unul dintre agenți”. Cel mai probabil, șoferul se va alege cu dosar de cercetare penală pentru ultraj, dat fiind faptul că agentul era în timpul serviciului.

Agentul a fost preluat de un echipaj SMURD de la fața locului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Conform surselor, acesta nu ar fi rănit grav, acuzând dureri la membrul inferior stâng și la nivelul coapsei.

Publicat la Fri, 02 Feb 2018 12:26:17 +0000

ARADON Aufmacher Liste

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More