Polițist lovit în față de un tâlhar băut! Unde s-a întâmplat

Un polițist din județul Dolj a fost agresat de un tâlhar băut! Informația a fost făcută publică de reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Dolj. Acesta nu este singurul caz de ultraj din zona Olteniei, petrecute anul acesta.

„La I.P.J. Dolj nicio săptămână fară un ultraj!

Nu cu multe zile în urmă, un cocalar se lăuda pe facebook că o să îl taie cu un cuțit pe asa. Manafu Gabriel pentru că l-a lăsat fară permisul de conducere. România dormea ! În acestă dimineață în jurul orelor 4.00, ap. Cepoi Sorin a fost lovit cu capul în nas de un porumbel antifonat cu o alcolemie în aerul expirat de 0,87 , care săvârsise o infracțiune de tâlharie la un cazino, în urmă cu cateva ore. Somn ușor România ! Nu iți meriți politisții ! Bă Dragnea….bă ! Olga… este burtaforie, nu este ce crezi ! Este ce vezi ! Ai mare grijă să nu plece doctorii din țară ! Politiștii dacă ramân pot să moară ! Să vă fie rușine domnilor politicieni, indiferent în ce partid vă aflați ! S.O.S. Stejar, extremă, urgență ! Poliția Româna este in moarte clinica ! Cineva interesat de soarta polițistului român ? Distribuiți dragi colegi, poate vede Olga!”, au postat cei de la Sindicatul Polițiștilor Dolj pe rețeaua de socializare. 

Post-ul Polițist lovit în față de un tâlhar băut! Unde s-a întâmplat apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More