Încă un polițist mort, tot într-un accident. Bărbatul a murit electrocutat

După ce polițistul Bogdan Cosmin Gigină, care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă în timp ce se afla în fruntea unei coloane oficiale, a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil, aflăm că un alt om al legii a pierit într-un accident.

Încă un polițist mort, tot într-un accident

Bărbatul, din Teiuș, judeștul Alba, era în timpul liber și recolta porumbul de pe un teren agricol, ajutat de doi localnici. La un moment dat s-a apropiat de utilajul care staționa sub fire de înaltă tensiune, a atins combina și a fost electrocutat, decedând pe loc. O primă explicație luată în calcul de anchetatori este formarea un arc electric între firele de înaltă tensiune și combină, care s-a dovedit a fi fatal pentru polițistul local de 44 de ani.

Echipajul de pe ambulanță ajuns de urgență la fața locului nu a mai putut salva viața bărbatului. O echipă de cercetare formată din polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a petrecut tragedia. În utilajul agricol se mai afla șoferul, care însă nu a pățit nimic.

Cercetările continuă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More