Poliţişti ameninţaţi cu cuţitul, la Budeasa. Unul din agenţi a scos pistolul

Poliţişti ameninţaţi cu cuţitul, la Budeasa. Unul din agenţi a scos pistolul


Actele de violenţă în familie par a fi din ce în ce mai multe, în ultima vreme. La fel şi actele de agresiune împotriva poliţiştilor aflaţi în exerciţiul funcţiunii. Un astfel de caz s-a petrecut noaptea trecută, la Budeasa.

Un bărbat a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul Poliţiei areşene, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi dispuse măsuri preventive.

Evenimentul a avut loc puţin după ora 20 a serii de joi, când doi agenţi ai Secţiei de Poliţie Bascov au fost ameninţaţi cu un cuţit de către un bărbat pe care voiau să îl imobilizeze.

Poliţistul a putut calma situaţia abia după ce a scos pistolul

Poliţistul a putut calma situaţia abia după ce a scos pistolul

Subofiţerii fuseseră anunţaţi de către vecinii unei familii din comuna Budeasa, pentru că în urma unei discuţii neprincipiale care a degenerat în acte de violenţă, soţul şi-ar fi lovit nevasta.

Când echipajul oamenilor legii a ajuns acasă la împricinaţi, scandalul era în toi, context în care cei doi agenţi au intrat să îl calmeze pe bărbatul nervos.

Este vorba despre Ionel Z., în vârstă de 47 de ani, care la vederea poliţiştilor s-a înfuriat şi mai tare şi a scos la iveală un cuţit, strigându-le că îi va omorî dacă se apropie.

Unul dintre agenţi a scos pistolul şi l-a somat să se liniştească, altfel va fi nevoit să deschidă focul.

Speriat, bărbatul a aruncat arma albă şi a vrut să fugă, dar în cele din urmă s-a predat. Agentul nu a mai trebuit să folosească pistolul.

Împricinatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de ultraj şi a fost dus la parchet cu propunerea de a fi dispuse măsuri preventive.

Procurorul de caz l-a plasat sub control judiciar 60 de zile, timp în care nevasta agresată, Diana Z., de 38 de ani, poate depune plângere pentru violenţă în familie.

Val. NICOLAU

(Visited 15 times, 15 visits today)

Citeşte şi

Publicat la Fri, 02 Feb 2018 14:02:01 +0000

Actualitate

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More