Polo: Victorii la scor pentru Corona

Echipa de polo seniori  Corona Sportul Studenţesc a câştigat la scor, 16-1 şi 22-4, ambele  meciuri jucate vineri şi sâmbătă la Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan” din Braşov în compania celor de la Crişul Oradea. În faţa unui adversar modest, echipa antrenată de Aurelian Georgescu nu a avut nici o problemă în cele două partide, care i-au dat posibilitatea tehnicianului să ruleze toţi jucătorii tineri din lot.

„Aşa cum am spus şi înaintea partidei, mi-am dorit foarte tare să am cât mai mult timp în apă jucători tineri, care să reuşească să capete mai multă încredere în ei, iar în timp să reuşim să îi putem introduce în echipă şi în meciurile mai importante, cu Dinamo, Steaua sau Oradea. După cum s-a văzut, au fost două jocuri la discreţia noastră, care ne-au prins bine în acest început de campionat”, a spus Aurelian Georgescu.

„Lupta la titlu va fi mai echilibrată”

Antrenorul echipei de seniori este de părere că în acest sezon va fi mai echilibrată lupta la titlu, dar că echipa pe care o antrenează va avea acelaşi obiectiv, şi anume clasarea pe podium.

„Va fi un sezon diferit şi cred că o să fie mai echilibrată lupta la titlu. Dinamo a rămas cam la fel din punct de vedere al lotului, Steaua s-a întărit şi pentru că ei participă şi în Cupa Campionilor şi aveau nevoie, iar CSM-ul au schimbat generaţia şi au luat doi jucători buni de la Arad şi doi străini tineri. Şi noi am adus trei străini şi sper ca alături de tinerii pe care îi avem în lot să reuşim să ne îndeplinim obiectivul, şi anume să terminăm sezonul pe podium”, a punctat Aurelian Georgescu.

Cupa României, din nou la Braşov?

În actuala ediţie de campionat, Cupa României la polo s-ar putea disputa la Braşov, lucru dorit şi de antrenorul Aurelian Georgescu.

„Ar fi extraordinar să reuşim să organizăm, din nou, Cupa României la Braşov. Ar fi o bună ocazie să arătăm ce înseamnă acest frumos sport şi să facem din ce în ce mai mulţi oameni să se îndrăgostească de el”, a spus tehnicianul Coronei.

În altă ordine de idei, sâmbătă, juniorii III ai Coronei, antrenaţi de Florin Turcu, au câştigat cu 16-5, amicalul cu Triumf Bucureşti, în vreme ce în faţa copiilor de la Corona, pregătiţi de George Mihalache, aceeaşi echipă bucureşteană s-a impus cu 10-3.

The post Polo: Victorii la scor pentru Corona appeared first on .


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More