StiriȘtiri județul DoljȘtiri județul Sibiu

Povestea cutremurătoare a tinerei ucisă la metrou. Alina fusese adoptată în copilărie (IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL)

Crima care a îngrozit întreaga țară, are încă ecouri puternice, mai ales că tânăra împinsă cu sânge rece în fața trenului de o criminală, are și o poveste de viață impresionantă.

Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani, ucisă în stația de metrou Distor după ce a fost împinsă în fața trenului, era un „copil exemplar” și se mutase de câțiva ani în Capitală, din localitatea doljeană Ostroveni, să își facă un viitor alături de prietenul ei, anunță Digi24. Alinei Ciucu fusese adoptată în copilărie de vecinii care locuiesc peste drum de casa familiei naturale. Mama Alinei a făcut sacrificiul de a o lăsa în grija vecinilor cu suflet mare pentru că femeia este prea săracă s-o crească singură. Rudele fetei au povestit pentru Adevărul că Alina era un copil exemplar și că a plecat în Capitală să își facă un viitor alături de prietenul ei.
Rudele povestesc că, în seara tragediei, Alina se întorcea de la muncă. Ea lucra la o multinațională. Părinţii adoptivi au susţinut-o să urmeze o facultate la Bucureşti şi să-şi găsească un loc de muncă.
În localitatea natală a tinerei, toată lumea este înmărmurită, iar rudele au povestit cu lacrimi în ochi că tânăra de 25 de ani avea un suflet mare şi visa să îşi facă un viitor alături de prietenul ei în Bucureşti.
„Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor. Noi am fost anunţaţi de poliţie în legătură cu tot ce s-a întâmplat şi am plecat imediat în Bucureşti. Alina se îndrepta către casă în seara tragediei şi a fost împinsă sub roţile trenului de o femeie“, a povestit tatăl adoptiv al Alinei Ciucu.
Rudele au mai povestit că Alina şi femeia care a aruncat-o sub roţile trenului nu se cunoşteau. „Nu înţeleg ce a avut cu ea. Ce putere şi suflet să ai să arunci o copilă de 25 de ani în faţa trenului. Fata noastră n-a avut nicio şansă şi a murit. Mama ei, care a adus-o pe lume, dar şi părinţii adoptivi sunt în stare de şoc“, a declarat Valerică Begheţeanu, unchiul Alinei Ciucu.
„Cum a putut femeia respectivă s-o arunce în faţa trenului? Eu cred că are probleme psihice, iar din această cauză a făcut ce a făcut. Un om sănătos nu ar face aşa ceva. Să o aresteze şi să o condamne la închisoare pe viaţă“, a spus Mariana Ghigeanu, mătuşa Alinei Ciucu.
Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, în care afirmă că tânără ucisă era membră a partidului pe care-l conduce. „Am aflat cu tristeţe că tânăra omorâtă aseară cu cruzime la metrou, Alina Ciucu, era colega noastră de la Sectorul 3. Condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să odihnească în pace un suflet nevinovat!”, a scris preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Source

Ora de Sibiu