PRINS LA PTF SIGHET – Autoturism de lux de câteva zeci de mii de euro furat din Cehia, descoperit de polițiștii de frontieră

PRINS LA PTF SIGHET  Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației au indisponibilizat un autoturism marca BMW X1, în valoare de 195.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Cehia.

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației, jud. Maramureș, au indisponibilizat, în data de 21.09.2017, un autoturism marca BMW X1, înmatriculat în Cehia, an fabricație 2017, condus de către cetățeanul maghiar H. Igor, în vârstă de 54 de ani.

Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează cu alertă „bun căutat pentru confiscare’’, alertă introdusă de către autoritățile din Cehia.

În cauză, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul marca BMW X1, în valoare de 195.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Informații furnizate de ITPF Sighetu Marmației

The post PRINS LA PTF SIGHET – Autoturism de lux de câteva zeci de mii de euro furat din Cehia, descoperit de polițiștii de frontieră appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More